post

Grătar degenerat în A1

Surplombele_de_aur8În weekend am vrut să ies și eu ca tot omul la iarbă verde la un grătar, dar a degenerat în escaladă și o lungime de artificial A1 la lumina frontalelor.

Cum se anunțase ieșire din cadrul cursului AGMR, mă îmbarc vineri seara împreună cu Vasi și Gabi în noul VasiMobil 4×4 cu direcția Cheile Râșnoavei. Fiind deja beznă am renunțat la escaladă și am trecut la planul B: Surplombele de Aur, cel puțin prima lungime.

Ne-am echipat cu scărițele de onsight și am purces spre baza traseului. Băieții au fost drăguți și m-au lăsat să mă dau cap. Pe primele bucle am tot încercat să fac să meargă blițul aparatului rămas jos la colegi pentru o ședință foto ad-hoc. După o vreme am renunțat însă spre finalul lungimii minunea s-a produs, si blitz-ul a început să presteze. Iată rezultatele.

Surplombele_de_aur2Surplombele_de_aur3Surplombele_de_aur4Surplombele_de_aur5Surplombele_de_aur6Surplombele_de_aur8Surplombele_de_aur9Surplombele_de_aur11Surplombele_de_aur12Surplombele_de_aur13Surplombele_de_aur14

Au urmat Vasi și Gabi la aparat. Pe la 12 noaptea ne-am dat cu toții jos din corcoduș și ne-am dus să facem nănică vis a vis de foișorul răsărit mai nou la baza Bolovanului.

De dimineață ne-am întâlnit cu Bogdan Rus și Catrinel Enache de la AGMR împreună cu colegul nostru Marius Simandan, am făcut o scurtă ședință tehnică și s-a votat să facem escaladă pe motiv de nouri negri și prognoză meteo.

Am mers la Metal Expert unde ne-am dat fiecare la gradul lui si am facut concurs de scos friend-uri înțepenite Smile.

Sâmbătă noaptea am dormit gratis mulțumită lui Catrinel și Bogdan iar duminică am făcut antrenament la sală la Natural High. Fiecare după puterile lui. Adică noi trei bucureștenii la categorie pană și Bogdan cu Catrinel la categoria “de concurs” . Marius a confirmat ce văzusem cu o zi înainte și anume că el se dă mai aproape de nivelul “concurs” decât pană.

Speak Your Mind

*